مدیر قرارگاه رسانه‌ای اربعین در سیستان و بلوچستان گفت:

راه‌اندازی سه استودیوی اربعین در میرجاوه، ریمدان و زاهدان

ببینید | ۲۱ سال بدون توقف

شبکه‌ی بین‌المللی العالم در فوریه ۲۰۰۳ میلادی (اسفند ماه ۱۳۸۱ هجری شمسی) همزمان با تجاوز نیرو‌های آمریکایـی و انگلیسی به کشـور عراق فعالیت خود را به زبان عربی با شعار "العالم بین یدیک" آغاز کرده است.
کد خبر: ۱۴۴۸۸۱۳

۲۱ سال بدون توقف

به گزارش جام جم آنلاین، اطلاع رسانی سـریـع و شفـاف از رویـدادهـا و تحـولات سیاسی جهان و نیز اتخاذ سیاست رسانه‌ای فعال در برابر جریانات یکسویه امپریالیزم خبری غرب از مهمترین اهداف راه اندازی این شبکه‌ی بین‌المللی است. فعالیت شبکه العالم در سه بخش خبری، تولیدی و سایت آن قابل تفکیک است.

شبکه العالم با یک اتاق خبر پیشرفته و دیجیتال، با فعالیت نزدیک به ۶۰ خبرنگار و دارا بودن ۴ دفتر رسمی در تهران، بیروت، بغداد و دمشق و چند دفتر غیر رسمی در ۲۰ نقطه جهان از جمله قدس اشغالی، رام الله، غزه، صنعاء، توکیو، لندن و بروکسل مهم‌ترین رویداد‌ها و وقایع خبری را در ۵۰ بخش خبری مشروح و کوتاه در شبانه روز همراه با تحلیل و گزارش به اطلاع مخاطبان خود می‌رساند. پخش برنامه پانوراما، مع الحدث و ویژه برنامه‌های مناسبتی بصورت زنده در قالب گفتگو با کارشناسان و مسوولان مربوطه و همچنین پخش زنده سخنرانی‌های مقام معظم رهبری و مقامات دیگر کشور‌ها بانضمام پوشش زنده تحولات درطی ۲۴ ساعت شبانه روزاز فعالیت‌های بخش خبر العالم است. بطور کلی نشر پیام انقلاب اسلامی، جذب مخاطب و رعایت ارزش خبری رویداد‌های مهم ایران، منطقه و جهان از رسالت‌های مهم گروه اخبار شبکه العالم محسوب می‌شود.
در زیر می‌توان به برخی از مهمترین اقدامات شبکه در طول ۲۱ سال فعالیت حرفه‌ای اش اشاره کرد:

- در ۳۰/۰۷/۲۰۰۶ آقای عادل المنصوری خبرنگار شبکه در بغداد از سوی نیرو‌هایی آمریکایی مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.

۲۱ سال بدون توقف

- در جریان حمله رژیم صهیونیستی به لبنان در سال ۲۰۰۶ خبرنگاران شبکه به رغم همه مشکلات و خطرات در جنوب لبنان به پوشش لحظه به لحظه خبر‌های این تجاوز پرداختند که در موارد به زخمی شدن سطحی آنان منجر شد.

- در سال ۲۰۰۸ دفتر شبکه العالم در قاهره از سوی نیرو‌های دولتی و امنیتی مورد حمله قرار گرفت و لوازم و تجهیزات آن شامل دوربین‌ها، رایانه‌ها و دیگر لوازم آن از سوی نیرو‌های دولتی مصادره شد.

- در روز سه شنبه، ۶ ژانویه ۲۰۰۹ آقای خضر شاهین خبرنگار شبکه در قدس اشغالی در جریان حملات رژیم صهیونیستی به غزه به دلیل اعلام پیش از موعد یکی از حملات ارتش این رژیم به صورت زنده از شبکه العالم از سوی نظـامیـان اسرائیلی دستگیـرکه پس از مدتی آزاد شـد امـا به همـراه تصویربردار خـود به ۹ ماه حبس خانگی محکوم شـد. پس از آن نیز این خبرنگار همواره از سوی نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی تحت فشار بوده است.

۲۱ سال بدون توقف

- همچنین در تجاوزات سال ۲۰۰۸ رژیم صهیونیستی به غزه، دفتر شبکه در این شهر مورد اصابت چند راکت و موشک کوچک قرار گرفـت و آقـای مصطفـی عبدالهـادی خبرنگار شبکه نیز از ناحیه دست زخمی شد.

- در سال ۲۰۱۰ خبرنگار شبکه در مراکش آقای نورالدین اوجار در چندین نوبت به دلیل همکاری با شبکه العالم از سوی نیرو‌های امنیتی مورد بازجویی قرار گرفت.

- در حمله سال ۲۰۱۰ رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان نیز خبرنگاران و تصویربرداران شبکه در چندین منطقه در پوشش‌های خبری خود مجروح شدند.

- در تاریخ ۲۶/۰۹/۲۰۱۲ گروه خبری برون مرزی در سوریه مورد حمله نیرو‌های مسلح شورشی قرار گرفت کـه در این حـادثـه حسین مرتضی مدیر دفتر شبکه العالم در سوریه زخمی و مایا ناصر خبرنگار شبکه پرس تی وی به شهادت رسید. آقای مرتضی نیز به دلیل شدت اصابات وارده برای معالجه و درمان به تهران منتقل شد.. همچنین در ۶ دسامبر ۲۰۱۲ نیز دستگاه SNG دفتر دمشق نیز مورد اصابت نیرو‌های تکفیری قرار گرفت.

- در سال ۲۰۱۲ و با افزایش درگیری‌ها در لیبی خبرنگار شبکه در موریتانی آقای محمد عبدا... ممین برای پوشش درگیری‌ها به این کشور اعزام شد که با توجه به افزایش تنش‌ها امکان خروج از این کشور را نداشت که در نهایت با هماهنگی با کشور متبوع خود به همراه تیم رئیس جمهور موریتانی که به دیدار رسمی به طرابلس سفر کرده بود، توانست از کشور لیبی خارج شود.

- همچنین بعد از آن خبرنگار دیگر شبکه به نام آقای لطفی غرس به منظور پوشش درگیری‌ها در لیبی به این کشور اعزام شد که پس از چند روز ورود به خاک این کشور توسط نیرو‌های طرفدار معمر قذافی بازداشت شد که در نهایت پس از دو ماه دستگیری و شکنجه آزاد شد.

۲۱ سال بدون توقف

- در ۱۳/۰۵/۲۰۱۳ نیرو‌های امنیتی مصری در آستانه نخستین انتخابات ریاست جمهوری بعد از سقوط حسنی مبارک با حمله به دفتر العالم در قاهره مجددا کلیه تجیهزات آن را مصادره کردند. همچنین در ۲۰/۷/۲۰۱۳ نیز نیرو‌های امنیتی با یورش مجدد به دفتر شبکه احمد السیوفی مدیر این دفتر را بازداشت کردند.

- در تاریخ ۲۵/۰۱/۲۰۱۴ نیز گروه خبری العالم در حمله نیرو‌های امنیتی مصر به تظاهرکنندگان در این شهر، مورد تعرض قرار گرفت و تصویربردار دفتر زخمی شد.

- در تاریخ ۲۳/۰۸/۲۰۱۵ حسین مرتضی مدیر دفتر شبکه العالم در سوریه در پوشش خبری در شهر حلب مورد حمله گروهک‌های تروریستی قرار گرفت و خساراتی به خودرو گروه خبری العالم وارد شد.

- در تاریخ ۰۱/۰۶/۲۰۱۶ بسام الصفدی خبرنگار شبکه در سرزمین‌های اشغالی جولان از سوی نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی دستگیر شد که پس از ۴ روز آزاد شد.

۲۱ سال بدون توقف

- در تاریخ ۳/۱۱/۲۰۱۶ گروه خبری شبکه العالم با همراهی حسین مرتضی مدیر دفتر شبکه در سوریه در حومه شهر حلب از سوی نیرو‌های تکفیری مورد حمله قرار گرفتند و مجروح شدند.

- در تاریخ ۱۲/۵/۲۰۱۷ خبرنگار شبکه در حمص آقای سعدا... الخلیل در پوشش میدانی از درگیری‌ها در ریف حمص شرقی از سوی نیرو‌های داعش مورد حمله قرار گرفت که دچار جراحات جزئی شد.

- در تاریخ ۸/۱/۲۰۱۸ حسین مرتضی مدیر دفتر شبکه در سوریه به همراه تیم خبری العالم در حرستا در حومه دمشق حین پوشش خبری از سوی نیرو‌های داعش مورد حمله قرار گرفتند که خودرو گروه به شدت مورد آسیب قرار گرفت.

۲۱ سال بدون توقف

- در تاریخ ۸/۳/۲۰۱۸ یزن کحیل تصویربردار جوان و ۲۰ ساله شبکه العالم در شهر حلب در حین فعالیت به شهادت رسید. خانم ضیا قدور مادر شهید نیز خبرنگار شبکه العالم در شهر حلب است.

۲۱ سال بدون توقف

- اسراء البحیصی خبرنگار شبکه در غزه حین پوشش رویداد‌های جمعه سیاه در اعتراض به ادامه محاصره زمینی، دریایی و هوایی غزه در ۱۰/۹/۲۰۱۸ و یک ماه پس از آن مورد اصابت گاز‌های سمی نظامیان صهیونیستی قرار گرفت و در مرحله دوم باعث شکستگی جزئی در استخوان دست نیز شد.

تعداد بازدید : 23


نام العالم در کنار فلسطین

پوشش رویداد‌های فلسطین ِ تصویر و صدای مظلومیت ملتی ستمدیده یکی از سرفصل‌های ماموریت شبکه العالم است.

در طول ۲۱ سال بسیاری از تصاویری که از فلسطین در صفحه رسانه‌های جهان مخابره در و حافظه مصور تاریخ به یادگار ماند یک سمتش العالم بوده است این ماموریت و در رویداد عظیم طوفان الاقصی هم به شکلی خاص‌تر تجلی یافت.

پنج ماه (۱۵۰ روز) بدون توقف

از ثانیه‌های آغازین نبرد طوفان الاقصی در سحر گاه پانزدهم مهر ماه تا کنون؛ شبکه العالم با قطع تمام برنامه‌های عادی به صورت ۲۴ ساعته به پوشش این رویداد مهم پرداخت تا جایی که تا امروز بعد از گذشت بیش از ۵ ماه از جنگ؛ شبکه العالم بدون ثانیه ایی وقفه به طور کامل در حال روایت این نبرد است.

پوشش رسانه‌ای بی سابقه از یک نبرد بی سابقه

شبکه العالم سابقه پوشش جنگ‌ها و رویداد‌های مشابه الاقصی را هم داشته، اما شاید بتوان گفت هیچ کدام ویژگی‌های این رویداد به خصوض را نداشته چه در مدت زمان نبرد و چه در میزان وحشی گری دشمن.

پوشش رویداد هایی، چون حمله آمریکا به عراق سال ۲۰۰۳ – جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ و ۲۲ روزه ۲۰۰۸ و امثال هم.

اما این بار هم دشمن صهیونیست غافل گیر و تحقیر شده بود وهم اوج وحشی گری خود را در پی آن حقارت نشان داد و به شکلی بی سابقه کشتار زنان و کودکان را رقم زد آن هم طی بیش از ۵ ماه بدون توقف.

در همان روز‌های ابتدایی جنگ با بمباران اسرائیلی‌ها دفتر شبکه العالم در غزه و ویران شدو محل کار خبرنگاران این شبکه در غزه رسما به ویرانه ایی تبدیل گشت که البته ان هم مانع قطع فعالیت خبری و انعکاس واقعیت جنگ توسط العالم نشد. فقط خبرنگاران غزه که بیشترین فشار و محدودیت روی آن‌ها بود و بیش از هر زمان دیگری کمر همت بسته و به پوشش این رویداد پرداختند تا انجا که نه فقط شبکه العالم که سایر شبکه‌های داخلی و برون مرزی صدا و سیما را در این پوشش رسانه ایی یاری می‌دادند و همین پایمردی و تعهد و تخصص رسانه ایی موجب شده تاحالا بیش از هر زمان دیگری العالم مرجع خبری در داخل و خارج از کشور شده و تقریبا هر روز بخش‌هایی از گزارش خبرنگاران و تحلیل گران این شبکه در فضای مجازی به اصطلاح وایرال و در مقیاس گسترده در کانال‌های مختلف مجازی و تلوزیونی پخش می‌شود.

جهاد رسانه‌ای در تمام واحد‌های العالم

در العالم همه واحد‌ها از سایت و تحریریه تا رژی - فنی و تولید در این ۵ ماه با یک روحیه جهادی به فعالیت مشغولند و تمام تولیدات و خروجی‌ها حول محورغزه و نبرد الاقصی می‌چرخد.

آماری خیره کننده از خبرنگاران

برای مثال فقط خبرنگاران العالم در غزه در این ۵ ماه بیش از ۲۰۰ گزارش تلوزیونی ارسال کرده اند قریب به بیش از ۸۰۰ ساعت گزارش زنده به شبکه العالم داده اند و سایر دفاتر ازقدس– رام الله -نابلس - جنین – لبنان – دمشق- قاهره -استانبول - تونس- لندن – بغداد- رباط – الجزایر - پاریس – صنعا -ژنو و.. قریب به ۴۰۰ گزارش با محوریت غزه به این شبکه ارسال کرده اند.

۲۱ سال بدون توقف

۲۱ سال بدون توقف

۲۱ سال بدون توقف

۲۱ سال بدون توقف


قاب‌هایی که ماندگار شد

اشک‌های راویان

در این چهارماه، اما برخی قاب‌ها در این روایت مستمر بیشتر به اذهان نشست که از جمله ان‌ها می‌توان به اشک‌های مجریان شبکه در حین روایت مظلومیت مردم غزه اشاره کرد.

گزارشی ناتمام، اما ماندگار

از دیگر گزارش‌های که به یادگار ماند یک گزارش ناتمام بود. ان هم وقتی که. اسرا البحیصی میانه پخش زنده از شدت بیماری و ضعف جسمانی از حال رفت.

تعداد بازدید : 10

 

دختر بچه شش ساله‌ای که، چون سیاست مدار شصت ساله

یکی دیگر از گزارش‌های ناب العالم که در فضای رسانه ایی جهان وایرال شد و حتی. فرمانده سپاه قدس سردار قاانی به آن واکنش نشان داد دختر بچه شش ساله ایی بود که چنان با شور و حرارت و البته منطق سخن می‌گفت که گویی. سیاستمداری شصت ساله است؛ و این شیرین زبانی او در ذهن هر مخاطبی ماندگار شد.

تعداد بازدید : 10


پیروزی در فضای رسانه در کنار جهاد در میدان

نبردی که با گذشت بیش از ۱۵۰ روز از آن با وحشی گری دشمن صهیونیستی چشم انداز روشنی برای پایان آن نیست، اما انچه برای همه جهان از جمله خود رژیم صهیونیستی مشخص و روشن شد این است که نه فلسطین قصد تسلیم دارد ونه امپراطوری رسانه ایی توان سانسور حقانیت و مظلومیت غزه را دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها